Spennende vri på marsipan med hint av konjakk!
80 g valnøtter
ca. 1 ss konjakk (kan sløyfes)
50-60 g SukrinMelis (etter ønsket søtsmak)
1 ts vaniljeekstrakt
20 g Finmalte mandler
2 ts Mandelmel (fettredusert)
1 eggehvite
Evt. sukkerfri sjokolade til å dyppe marsipanen i
Kjør valnøttene i en hurtigmikser til en jevn masse. Tilsett resten av de tørre ingrediensene og kjør alt sammen i mikseren.
Tilsett eggehviten, og smak til med konjakk. La marsipanen hvile i kjøleskapet en times tid, før du triller ut kuler av ønsket størrelse.
Dypp gjerne kulene i mørk (sukkerfri) sjokolade.
Næringsberegningen er uten sjokolade og konjakk, da dette varieres etter ønsket mengde.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
423 | 12 | 4 | 39 | 5 |