Valnøttmarsipan

Valnøttmarsipan

Spennende vri på marsipan med hint av konjakk!

Ingredienser

80 g valnøtter
ca. 1 ss konjakk (kan sløyfes)
50-60 g SukrinMelis (etter ønsket søtsmak)
1 ts vaniljeekstrakt
20 g Finmalte mandler
2 ts Mandelmel (fettredusert)
1 eggehvite
Evt. sukkerfri sjokolade til å dyppe marsipanen i

Fremgangsmåte

Kjør valnøttene i en hurtigmikser til en jevn masse. Tilsett resten av de tørre ingrediensene og kjør alt sammen i mikseren.

Tilsett eggehviten, og smak til med konjakk. La marsipanen hvile i kjøleskapet en times tid, før du triller ut kuler av ønsket størrelse.

Dypp gjerne kulene i mørk (sukkerfri) sjokolade.


Næringsberegningen er uten sjokolade og konjakk, da dette varieres etter ønsket mengde.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
423 12 4 39 5