Serinakaker

Serinakaker

Disse julekakene smaker nydelig, og er klare på halvtimen.

Ingredienser

150 g smør
200 g hvetemel
50 g FiberFin
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
90 g Sukrin Gold
1 egg

Pensling og dryss:
1 dl eggehvite
1 dl Sukrin eller perlesukker
1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 grader.

Smuldre smøret med mel, FiberFin, bakepulver og vaniljesukker (bruk gjerne en food processor). Tilsett Sukrin Gold og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt sammen.

Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form dem til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate.

Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og Sukrin, og stek kakene i ca. 10 minutter.

Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i tett boks.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
308 7 20 21 6