Havrekjeks med sjokobiter

Havrekjeks med sjokobiter

Fiberrike havrekjeks uten gluten og tilsatt sukker.

Ingredienser

Til 8 kjeks

60 g smør (romtemperert)
15 g SukrinSirup Gold
65 g Sukrin Gold
150 g havregryn
30 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1 ts fiberhusk
1 ts ekte vaniljepulver
1 egg
En klype salt
20 g Sukrinsjokolade

Fremgangsmåte

Miks smør og Sukrin Gold sammen. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Ha i hakket Sukrinsjokolade til slutt.

Rull deigen til kuler og trykk dem ned på en bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 13-15 minutter. Følg med på kjeksene, steketiden kan variere fra ovn til ovn.

Avkjøl på rist og oppbevar i romtemperatur i tett boks.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
318 6 27 18 14