Enklere enn dette blir det ikke å lage kake. På 2 minutter har du en sjokoladedessert ferdig i ditt eget krus. Cake in a cup er myk og saftig, uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med god samvittighet når som helst, hvor som helst! Selv på en vanlig hverdag, og selv for deg som er nøye med hva du spiser, er dette perfekt kosemat. En hel kake gir ca 241 kalorier, og om du deler med en du er glad i, blir det enda mindre.
*Gjennomsnitt av Toro/Møllerens/Regal kakemikser.
Kcal: 241 | Fett: 10,9 g | Karbohydrater: 25,3 g | -hvorav sukkerarter: 1,2 g | -hvorav polyoler: 11,6 g | Netto karbohydrater: 13,8 g | Kostfiber: 14,4 g | Protein: 15,0 g |
Kcal: 201 | Fett: 9,1 g | Karbohydrater: 21,1 g | -hvorav sukkerarter: 1 g | -hvorav polyoler: 9,6 g | Netto karbohydrater: 11,5 g | Kostfiber: 12,0 g | Protein: 12,5 g
For å lage Cake in a cup finner du frem et krus, blander posens innhold med 1/2 dl vann, og setter koppen inn i mikrobølgeovnen i ca 1 minutt på maks effekt. Vips, så har du en rykende fersk, sunnere sjokoladenytelse!
Sukrin Bakemix er et perfekt utgangspunkt for mye ulik bakst når du vil gjøre det enkelt å få et vellykket resultat i baking uten sukker og gluten.
Med Sukrin Kakemix kan du raskt og enkelt lage kaker uten sukker og hvetemel! Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Sesam-mel og Fiberfin.
Sukrin Sjokoladekake inneholder Sukrin, Sesam-mel og FiberFin. Resultatet blir en deilig sjokoladekake med lav GI og lite karbohydrater.
Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.