Ofte Stilte Spørsmål om Sukrin

Hva er deres respons på studien som hevder at Erytritol/Sukrin kan gi blodpropp?

Er Sukrin naturlig?

Er Sukrin det samme som Splenda (sukralose) eller aspartam?

Er Sukrin det samme som fruktose/fruktsukker?

Er Sukrin karbohydrater?

Hvorfor kan Sukrin gi en kald følelse i munnen?

Er det trygt å spise Sukrin under svangerskap og amming?

Er Sukrin trygt om man har candidaoverfølsomhet?

Er Sukrin trygt om man har fruktosemalabsorpsjon?

Hvordan blir Sukrin fremstilt?

Hva er råmaterialet som brukes for å fremstille Sukrin?

Kan det være rester av sprøytemidler i Sukrin?

Er Sukrin godkjent i Norge?

Hvor mange kalorier har Sukrin?

Hva er sukkeralkoholer?

Hvordan er Sukrin forskjellig fra andre sukkeralkoholer.

Hva er holdbarheten på Sukrin?

Kan jeg være helt sikker på at Sukrin er trygt å bruke?

Er Sukrin lov å spise om man følger jødiske eller islamske spiseregler?

Hvordan er Sukrin bygget opp?