Åsne Trømborg

Åsne Trømborg

Satsende orienteringsløper

Jeg driver med orientering, og kombinerer dette med å jobbe fulltid som lektor på en videregående skole i Oslo. Kombinasjonen full jobb og toppidrett er til tider krevende, men aller mest veldig givende. Å ta en joggetur tidlig på morgenen hvor jeg får egentid og ro gir meg energi til å gå inn i arbeidsdagen med godt humør og overskudd slik som elevene mine fortjener. Etter en lang arbeidsdag er det lite som slår å dra på trening med gode lagkamerater hvor vi sammen blir slitne og utvikler oss.

Da jeg begynte å jobbe var jeg redd for hvordan det ville bli å kombinere idrett og full jobb. Som student er man mer fleksibel og kan i større grad tilpasse dagene rundt treningen. Allikevel så synes jeg overgangen har gått fint, og det er på mange måter godt å ha faste rutiner i hverdagen. Når jeg i høst tok to NM medaljer fikk jeg en bekreftelse på at jeg hadde klart overgangen.

Med lange dager og mye trening er det ingen tvil om at hvile og kosthold spiller en viktig rolle. Å legge seg tidlig og spise næringsrikt er to viktige prioriteringer for at jeg skal holde på slik jeg gjør nå. Her har jeg hatt stor glede av Funksjonell Mat sine produkter. Med deres næringsrike og sukkerfrie produkter kan jeg være sikker på at jeg kan kose meg med god mat uten at det går utover næringsinnholdet. Min favorittfrokost er havregrøt laget på soyamelk, toppet med kokosyoghurt, knuste linfrø, blåbær og SukrinSirup maple. På søndager løper jeg langtur, og her er det lite som slår å komme hjem og lage seg pannekaker basert på Bakemiksen til Funksjonell Mat. Jeg er stolt og glad for å samarbeide med Funksjonell Mat og kan anbefale produktene til alle som er opptatt av og avhengig av god energi i hverdagen.

Flere referanser…