Alfons Sampsted

Alfons Sampsted

Profesjonell fotballspiller for Bodø/Glimt og det islandske landslaget

Hei, mitt navn er Alfons Sampsted, jeg er en profesjonell fotball spiller for Bodø/Glimt og det islandske landslaget. Jeg begynte karrieren min på Island. Deretter spilte jeg fotball i Sverige en stund før jeg signerte for Bodø/Glimt i 2020. Jeg har blitt norsk seriemester 2 år på rad nå (2020 og 2021) og kommet meg til EM med det islandske u21 landslaget. Utenom fotball studerer jeg til Bachelor i Økonomi.

I tillegg til den norske serien spiller jeg med Bodø/Glimt ute i Europa og med landslaget. Det kan derfor bli mange kamper og masse reising på kort tid. Når kampene kommer så tett og kravene på kroppen er høye er det veldig viktig å tenke på hva du spiser. Sukker og usunne produkter hjelper ikke til med restitusjon og der hjelper produktene fra Funksjonell Mat masse. De smaker godt og inneholder bra næring.

Jeg har brukt produktene fra Funksjonell Mat til å passe på at jeg får i meg god nok næring, og samtidig nyte maten jeg spiser. Jeg bruker produktene på mange forskjellige måter, både Fiberbrød til å lage et sunt hjemmelaget brød eller SukrinSirup for å tilføre søthet i chiagrøten til frokost. Men først og fremst bruker jeg produktene til å hjelpe meg å spise sunt og tilfredsstille cravings når kroppen trenger det som mest.

Flere referanser…