Her finner du oppskrifter på sunnere kaker, desserter og mellommåltider. Alle oppskriftene er testet av oss.
Se også vår facebookside for flere oppskrifter fra kunder og bloggere.
Les mer om kriteriene vi bruker for å dele oppskrifter inn i kategoriene Lavkalori/Lavkarbo/Proteinrik.
Kan lages både med og uten alkohol.
Til 4 glass:
400 g frosne jordbær
1 dl SukrinSirup Gold
1 dl varmt vann
2 - 4 ss Sukrin Gold (etter hvor søtt du vil ha det)
saften fra en lime
1 dl blank rom eller vodka (kan droppes for alkoholfri variant)
Eventuelt til pynt:
eggehvite
4 ts Sukrin
Varm opp vann og rør sammen med SukrinSirup og Sukrin Gold til alt er helt oppløst.
Ha frosne jordbær sammen med det meste av Sukrinlaken og limesaften i en blender. Tilsett rom/vodka hvis du ønsker det. Kjør alt til det blir en jevn slush. Smak på blandingen, og juster med mer Sukrinlake eller limesaft til du er fornøyd med sødmen.
Tips til pynt: Dypp kanten av glassene du skal bruke først i eggehvite og deretter i Sukrin. Hell daiquirien i glassene og server med en gang.
En deilig ismocca uten tilsatt sukker - du lager den lett selv
1 ts pulverkaffe
1 ts Sukrin Gold
1 ts Sukrin Chocolate Drink
1 ss varmt vann
2 dl melk
Isbiter og SukrinSirup
Krem til topping
Løs opp pulverkaffe, Sukrin gold og Chocolate Drink i varmt vann. Tilsett melk og rør det sammen. Hell blandingen over i et glass med SukrinSirup og isbiter. Topp med krem og server.
Frisk og leskende lemonade uten tilsatt sukker
3-4 sitroner (bytt gjerne ut en av sitronene med lime)
ca 3 ss SukrinMelis
1-2 ss Finesse, etter hvor søtt du vil ha det
1 liter vann
Press saften ut av sitronene, bland inn SukrinMelis og tilsett det meste av vannet.
Smak på lemonaden. Tilsett Finesse til du oppnår ønsket sødme. Spe eventuelt med vann hvis du synes saften er for sterk.
Pynt gjerne med noen skiver sitron og mynte eller sitronmelisse. Urtene vil også gi lemonaden en ekstra god smak. Severes iskald.
Herlig forfriskende!
Til 4 glass:
2 sitroner
50 g Sukrin Pluss
100 g friske bringebær
2 dråper stevia vanilje
Isbiter
Kullsyrevann - gjerne med smak av sitron/lime
Skjær skalkene av sitronene, og ta ut fruktkjøttet med skje. Ha fruktkjøtt, Sukrin Pluss, bringebær, steviadråper og is i en blender. Kjør blandingen til den er klumpfri.
Sil drinken over i høye glass, fyll opp med isbiter og kullsyrevann. Pynt med friske bringebær og mynte.
Trenger du noe å varme deg på er dette definitivt tingen.
1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljepulver
6 dl melk
½ ts rød chili (fersk)
2 ss kakaopulver
2-3 ss Sukrin
100 g Sukrin Dark chocolate
Bland melk, kakao, frøene fra vaniljestangen (eller bruk vaniljepulver), finhakket chili (splitt og fjern frøene) og varm det til kokepunktet. Ta kjelen av varmen.
Tilsett finhakket sjokolade under omrøring og rør til all sjokoladen har smeltet.
Du kan lage mange varianter av denne. Prøv å bytte ut chili med for eksempel kanel, cognac eller lignende.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
100 | 4 | 5 | 6 | 3 |
Nyt en av julens koselige tradisjoner på et sunnere vis!
Til 2,5 l gløgg:
2 l vann
4 dl sukkerfri husholdningssaft eller solbærsaft (ublandet)
2 dl Sukrin Gold
1 kanelstang
5 nellikspiker
¼ ts ingefær
¼ - ½ ts kardemomme
Revet skall fra 1 vasket klementin (ikke det hvite)
Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp. La gløggen trekke under lokk på svak varme i 30 minutter, gjerne lenger.
Sil av gløggen og tilsett gjerne hakkede mandler og rosiner/gojibær.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
13 | 0,1 | 3,0 | 0,1 |