Knips bort kalorier og karbohydrater med Sukrin Fiberbrød

Det er enkelt å gjøre noe godt med Sukrin Fiberbrød, både for kroppen og smaken. Brødet smaker kjempegodt, og har et svært bra næringsinnhold.

  • Kun 1 g karbohydrat per skive
  • 8,5 g fiber per skive
  • Uten gluten, melk og gjær
  • Tilsett kun vann – rør, form og stek

Les mer om Sukrin Fiberbrød her.

Forhandlere/utsalgssteder:

life_logo
Sunkost
Rema 1000
Kinsarvik
Joker
kiwi
Spar
Meny
Coop
Kolonial

nettbutikk-knapp

Tilberedning

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Bland posens innhold med 3 dl vann.
  • Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
  • Stek brødet i ca. 60 minutter på nederste rille.
  • Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.

Næringsinnhold

per 100 g ferdig brød Sukrin Fiberbrød Vanlig grovbrød
Energi (kcal) 163 262
Fett 8.4 3.9
Karbohydrater 2.5 40
Kostfiber 21 6.4
Protein 8.7 10

Prøv også:

Chiabrød

Sukrin Chiabrød gir et glutenfritt brød med mel fra chiafrø og komplett protein fra erteprotein. Brødet har hele 18 g fiber per 100g.

Proteinbrød

Sukrin Proteinbrød er både protein- og fiberrikt, og uten hele frø eller kjerner. Miksen skal bare blandes med vann før steking.

Bakemix

Sukrin Bakemix er et perfekt utgangspunkt for mye ulik bakst når du vil gjøre det enkelt å få et vellykket resultat uten sukker og gluten.

Kakemix

Med Sukrin Kakemix kan du raskt og enkelt lage søte og saftige kaker uten sukker og hvetemel.