Oppskrifter med SukrinMelis

Klikk her for å se alle oppskrifter med SukrinMelis i oppskriftbasen vår.

Kokosbollekake

Ingredienser

5 eggehviter
4-5 ss SukrinMelis
1 ts vaniljepulver/vaniljesukker
20 g kokos
5 plater gelatin

Sjokoladetrekk:

2 eggehviter
2 ss SukrinMelis
ca 15 g kakao
2 plater gelatin
10 g kokos (pynt)
Tips: hvis du tilsetter 2-3 dråper
Stevia sjokolade kan du redusere til 1-2 ss SukrinMelis, og få en rikere sjokoladesmak.

Fremgangsmåte

Stivpisk eggehvitene, og bland deretter inn SukrinMelis, vaniljepulver og kokos.
Legg gelatinplatene i litt kaldt vann i ca 5 minutter. Press deretter ut vannet og hell over 1 dl kokende vann.
Hell dette over i eggeblandingen i en tynn stråle mens vispen går.
Hell massen over i en ønsket form og sett i kjøleskapet.

Sjokoladetrekk:

Gelatinplatene smeltes sammen med litt kokende vann (ca 1 spiseskje). Stivpisk eggehvitene og bland i SukrinMelis, kakao og gelatin på samme måte som med selve kaken. Hell blandingen over kaken og strø på kokos. Settes inn i kjøleskapet i ca 10 minutter for at trekket kan stivne litt før kaken kan nytes.

Se oversikt over bøker som inneholder oppskrifter med våre produkter.