Kokos-marsipankonfekt

  • 150 g SukrinMarsipan
  • 50 g Kokosmel
  • 100 g sjokolade (+ evt. 10 g kokosolje for mer flytende sjokolade og blankere finnish)

Elt marsipan og Kokosmel godt sammen. Kjevle marsipanen ut med en tykkelse på ca. 1,5 cm. Kutt i passende biter.

Smelt sjokolade, dypp marsipanbitene i sjokoladen ved hjelp av en gaffel, og legg på bakepapir eller plastfolie.

Pynt eventuelt med kokosmasse, hakkede nøtter e.l. og sett til avkjøling i kjøleskapet.

Konjakk-kuler

  • 200 g SukrinMarsipan
  • 1 ss konjakk
  • 100 g sjokolade (+ evt. 10 g kokosolje for mer flytende sjokolade og blankere finnish)
  • Hele valnøtter/mandler eller annet til pynt

Kna marsipanen godt sammen med konjakk. Del i passende biter, og form til kuler.

Smelt sjokolade og dypp kulene i den ved hjelp av en gaffel. Legg på bakepapir eller plastfolie.

Pynt kulene og sett til avkjøling i kjøleskapet.

Appelsinkuler

  • 200 g SukrinMarsipan
  • 2 dl vann
  • revet skall fra ca 1/3 økologisk appelsin
  • 60 g Sukrin(Melis)
  • Sjokolade til dypping
  • Kakao og SukrinMelis til rulling

Riv skallet fra ca 1/3 økologisk appelsin. La strimlene småputre i en kjele med 2 dl vann tilsatt Sukrin(Melis). Appelsinstrimlene er ferdige når de er myke og litt gjennomsiktige (det tar ca. 1 time).

Kna strimlene inn i marsipanen, og form til kuler.

Dypp kulene i smeltet mørk sjokolade, og rull dem i en blanding av kakao og SukrinMelis før sjokoladen stivner helt.

Marsipankonfekt