Oppskrifter med Sukrin +

Klikk her for å se alle oppskrifter med Sukrin pluss i oppskriftsbasen vår.

Eplecupcakes med vaniljekrem-fyll

Ingredienser

14 ss Finmalte mandler
6 ss Kokosmel
4 ts bakepulver
2 dl Sukrin+
1 dl mykt smør
4 egg (romtemperert)
1 dl gresk yoghurt (romtemperert)

Et eple
1 ts kanel

Vaniljekrem:

2,5 dl lettmelk
20 g Sukrin+
2 eggeplommer
20 g maizena
1 ts vaniljepulver (eller 1-2 vaniljestenger)

Krem:

1,5 dl fløte
Sukrin+ etter smak

Fremgangsmåte

Start med vaniljekremen. Kok opp melk, Sukrin+ og vanilje på svak varme. Trekk kjelen av platen når melkeblandingen når kokepunktet. Pisk sammen eggeplommer og maizena i en egen bolle og pisk det deretter inn i melkeblandingen. Sett kjelen tilbake på stekeplaten og kok opp. Blandingen vil tykne når det når kokepunktet. Da er den ferdig. Avkjøl i kjøleskapet.

Visp smør luftig. Tilsett litt og litt Sukrin+, deretter ett egg om gangen. Visp inn gresk yoghurt og vaniljepulver. I en annen bolle blander du Finmalte mandler, Kokosmel og bakepulver. Vend det tørre inn i det våte med en slikkepott. Ikke bland mer enn du må. Tilsett finhakket eple og 1 ts kanel.

Fordel i cupcakeformer (holder til ca 12 litt store). Stekes midt i ovnen på 175 grader i 25 min. Avkjøl.

Montering:

Pisk kremfløte og Sukrin+ til krem. Lag et hull i midten av hver cupcake. Fyll dette med vaniljekrem, ca en ss i hver cupcake. La det gjerne renne litt utover cupcakesene. Dryss over litt raspet eple/pære og pynt med en liten kremtopp.

Oppskrift og bilde har vi hentet fra bloggen Let’s cupcake.

Se oversikt over bøker som inneholder oppskrifter med våre produkter.