Ingredienser:

Miks for ostemasse: Søtstoff: erythritol (Sukrin), 14 % ostepulver (melkmelkesyrekultur, løpe), kostfiber fra sikorirot, gelatin (fra svin), vegetabilsk fett (kokosolje, myse, stabilisator: tetrafosfat, melkeprotein), 3 % pasjonsfrukt, aroma, søtstoff: sukralose.
Havre-crunch: Glutenfrie havregryn, kostfiber fra sikorirot, mandler, kokos.

Det er ca 6 gram laktose i en hel ostekakemiks (tørrvaren).

Sukrin

Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen Erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og det er ingen kunstige tilsetninger i Sukrin. Les mer om Sukrin her.

Ostepulver

Melk, melkesyrekultur og løpe.

Kostfiber fra sikori

Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i kaken.

Gelatin

Gelatin er nødvendig i en ostekake for at den skal få den riktige konsistensen. Opprinnelse: svin.

Vegetabilsk fett

Kokosolje, myse, stabilisator: tetrafosfat, melkeprotein

Pasjonsfrukt

Vi har tilsatt litt pasjonsfrukt (frysetørket) for å gjøre ostekaken ekstra frisk i smaken.

Aroma

Vanilje

Sukralose

Et søtstoff som er ca 600 ganger søtere enn sukker, brukt i en svært liten mengde for å forsterke søtsmaken i Sukrin.

Havre-crunch

Crunchen er en blanding av glutenfrie havregryn, kostfiber fra sikorirot, mandler og kokos.