Frø og kjerner (psyllium, solsikke, sesam, gresskar, linfrø/hørfrø), fiber (fra sukkerbete, sikori, erter, resistent maisstivelse), heleggpulver, erteprotein, smaksforsterker: erythritol, mineralsalt (natriumklorid, kaliumklorid), hevemiddel (natriumbikarbonat, difosfat).
Psyllium, solsikke, sesam, gresskar, linfrø: Naturlige frø og kjerner som gir god smak, og har et høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.
Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i brødet.
Også kjent som ‘FiberFin’. Resistent stivelse har gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar. Les mer om FiberFin her.
Tørket egg, for at du skal slippe å tilsette egg utenom. Egg er et nødvendig bindemiddel i brødet.
Fullverdig vegetabilsk protein hentet fra erter.
Også kjent som ‘Sukrin’ – en sukkeralkohol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Les mer om Sukrin her.
Natriumklorid er vanlig bordsalt. Vi har erstattet noe av saltmengden med kaliumklorid, da for stor mengde natrium ikke er bra for kroppen.
Dette er innholdet i godt gammeldags bakepulver. Difosfat nøytraliserer bikarbonat og styrer hevingen.