Brune pinner

Brune pinner

Sukkerfrie og fiberrike - smaken er fortsatt like god!

Ingredienser

200 g meierismør
40 g Sukrin Gold
75 g Sukrin Pluss (evt. Finesse)
100 g Mandelmel (fettredusert)
140 g hvetemel
60 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1 ts kanel
1 ts natron
1 ts vaniljepulver
1 eggeplomme
40 g SukrinSirup Gold

Topping:
1 eggehvite
20 g finhakkede mandler
Sukrin

Fremgangsmåte

Rør sammen smør, Sukrin Gold og Sukrin Pluss i en kjøkkenmaskin (pga. Sukrin Gold blir ikke smørblandingen helt hvit). Bruk gjerne en flatvisp hvis du har, men ballongvisp gjør også jobben.

Ha i SukrinSirup og eggeplommer, rør på lavere hastighet og tilsett alt det tørre. La deigen gjerne ligge i plastfolie på kjøkkenbenken i 30 minutter.

Del deigen i to og rull til pølser. Trykk pølsene flate på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle med eggehvite og strø over mandler og litt Sukrin.

Stek på 180 grader i ca. 15 minutter til de har fått en gyldenbrun farge. Skjæres i staver på skrå med en gang de er ute av ovnen og avkjøles på rist. Disse er myke når de er nystekte, men blir sprø ved avkjøling.


Denne oppskriften er inspirert av Marit Paulsen

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
381 11 17 27 12