Sitronhjerter med melisglasur

Sitronhjerter med melisglasur

Nydelige småkaker med et friskt hint av sitron.

Ingredienser

Til ca. 35 små hjerter

1-2 ss sitronsaft
Revet skall av sitron
200 g hvetemel
50 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1 liten ss bakepulver
80 g Sukrin Gold
1 klype salt
1 egg
125 g mykt smør

Til glasur:
SukrinMelis, evt blandet med vanlig melis
Sitronsaft

Fremgangsmåte

Riv skallet av sitronen og press deretter ut saften.

Bland de tørre ingrediensene. Tilsett egg, sitronskall, sitronsaft og mykt smør.

Kna deigen til den blir glatt og myk og legg den i folie eller i en pose og la den hvile kaldt i ca. 30 minutter.

Sett ovnen på 180 grader, og legg bakepapir på to plater. Kjevle deigen til den blir ca. 5 mm tykk. Stikk ut hjerter eller andre ønskede former og plasser dem på platene.

Stek i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.

Bland SukrinMelis og litt sitronsaft. Pynt kakene slik du ønsker.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
336 6 28 21 7