Rullekake med Sukrin og FiberFin

Rullekake med Sukrin og FiberFin

Denne rullekaken har lite karbohydrater, er uten tilsatt sukker og rik på fiber. Smaken er det likevel ingen ting å si på!

Ingredienser

4 egg
50 g Sukrin Pluss (evt. Finesse)
50 g hvetemel
50 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
3–4 ss sukkerfritt syltetøy
smør/olje til smøring

Fremgangsmåte

Pisk eggene luftige. Bland sammen Sukrin Pluss, mel, FiberFin, bakepulver og fiberhusk i en annen bolle. Rør det tørre forsiktig sammen med eggene.

Ha bakepapir i en langpanne, og smør godt med olje eller smør. Fordel røren jevnt utover, røren er ganske tynn. Stek i ovn ved 200 °C i ca 7-8 minutter.

Det påfølgende må skje raskt: Legg et fuktet håndkle over langpannen. Snu langpannen på hodet slik at den blir liggende opp ned over håndkleet. Ta bort langpannen, og dra bakepapiret forsiktig av. Fordel syltetøy utover hele flaten, rull umiddelbart sammen til en sylinder, og stram håndkleet rundt kaken. Etter 5 minutter er kaken klar.

Oppbevar kaken godt tildekket, slik at den ikke tørker ut.

Næringsinnholdet er beregnet uten syltetøy.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
143 8 12 5 8