Mandelstang

Mandelstang

En sukkerfri mandelstang, med myk konsistens og supert næringsinnhold.

Ingredienser

Til ca. 2 barer:
60 g (4 ss) SukrinSirup Gold
90 g hakkede/grovmalte mandler
16 g (1,5 toppet ss) Mandelmel (fettredusert)
13 g (1 toppet ss) SukrinMelis

Eventuelt: en klype vaniljepulver

40 g Sukrinsjokolade til sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

Varm SukrinSirup i en liten kjele eller mikrobølgeovn til den er helt flytende.

Finhakk mandler manuelt, eller kvern dem i kjøkkenmaskin i ca. 10 sekunder. Bland de tørre ingrediensene først, og tilsett deretter den varme sirupen.

Bland alt godt sammen, og la deigen avkjøles noen minutter før barene formes med fuktige hender. Sett i kjøleskap i ca. 30 minutter slik at barene får stivne.

Hvis du ønsker sjokoladetrekk: smelt Sukrinsjokolade og dypp barene i sjokoladen ved hjelp av en gaffel. Sett i kjøleskap for å stivne.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
377 15 6 27 23