Gulrotkake-cupcakes

Gulrotkake-cupcakes

Nydelige, glutenfrie gulrot-cupcakes med en himmelsk glasur.

Ingredienser

Til ca 10 cupcakes

4 egg
4 ss/60 g Sukrin Gold
4 ss/40 g Kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
100 g smør
2,5 dl/1 medium stor revet gulrot

Ostekrem:
150 g naturell kremost (romtemperert)
100 g smør (romtemperert)
3 ss (45 g) Finesse

Fremgangsmåte

Smelt smør og rasp gulrøtter. Pisk eggene luftige. Bland alle de tørre ingrediensene, og vend dem inn i eggene. Bland inn smør og gulrot.

Fordel røren i cupcake-/muffinsformer og stek på 180 grader i ca. 20 min.

Ostekrem: Pisk kremost og Finesse luftig. Pisk inn smør. (PS: Viktig at både kremost og smør er romtemperert!) Dekorer etter eget ønske.


Denne oppskriften har vi hentet fra bloggen Let's cupcake

Siden mengde og type glasur vil variere etter den som lager disse, er næringsberegningen gjort på cupcakes uten glasur.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
253 7 4 22 4