Lag lekker og fiberrik focaccia av Fiberbrød.
Til 1 brød
1 pakke Sukrin Fiberbrød a 250 g
3 dl vann
2 ss olivenolje
Kalamataoliven uten sten
Ca ½ ss finhakket rosmarin
Olivenolje til å ringle over brødet
Havsalt
Sett stekeovnen på 200 grader. Smør en stekeplate med olivenolje (dette er for at focacciaen skal få en sprøere bunn).
La olivenene avrennes og hakk et par kvister rosmarin. Bland deretter brødmiksen med vann og olivenolje.
Klem deigen ut direkte på stekebrettet, ringle over med olivenolje og lag huller med fingrene. Legg oliven i hullene og strø over med havsalt og finhakket rosmarin.
Stekes i ca. 20 minutter. Sett focacciaen over på en rist umiddelbart for å beholde sprøheten i bunnen.
Denne oppskriften har vi hentet fra Marianne de Bourg.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
215 | 7 | 2 | 16 | 18 |