Oppskrifter med Kokosmel

Klikk her for å se alle oppskrifter med Kokosmel i oppskriftsbasen vår.

Saftig sjokoladekake

Ingredienser

Kake:
3 egg
225 g kokosmelk, fullfett
50 g Sukrin Gold
45 g Sukrin+
30 g kakaopulver
1,5 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
2 gram salt
30 g Mandelmel (fettredusert)
30 g Kokosmel

Glasur-forslag:
125 g romtemperert smør
80 g SukrinMelis
30 g vanlig melis
2 ss kakao
1 ts vaniljepulver
3 ss sterk kaffe
eventuelt noen dråper med Stevia vanilje eller sjokolade.

Fremgangsmåte

La en boks med fullfett kokosmelk stå kjølig, slik at den fettrike massen samler seg, og hell av den vannaktige delen. Bland 225 g av denne massen med resten av ingrediensene. Pisk godt til en jevn røre. Stekes i en 22 cm form midt i ovnen på 175 grader i ca 30 minutter.

Bland sammen ingrediensene til glasuren og bre over avkjølt kake.

Denne kaken er inspirert av en oppskrift fra Linda Marie Stuhaug.

Se oversikt over bøker som inneholder oppskrifter med våre produkter.