FiberSirup


TIL INFORMASJON: 

FiberSirup vil gå ut av produksjon, og erstattes av en ny og forbedredet sirup: SukrinSirup Gold.

 

FiberSirup er en søt sirup som er laget av et plantefiber som heter isomalto-oligosakkarid (IMO-sirup). Sirupen finnes i to ulike varianter: FiberSirup Clear og FiberSirup Gold.

FiberSirup Clear er en allsidig ingrediens i baking og matlaging, og er 60 % så søt som sukker.

FiberSirup Gold er tilsatt en liten mengde stevia og malt­ekstrakt. Den har en gyllen farge og en fyldig søtsmak. FiberSirup Gold er like søt som sukker/sirup.

FiberSirup Clear

FiberSirup Gold

 

FiberSirup og diabetes

Erfaring har vist at FiberSirup kan tas opp i kroppen noe forskjellig fra person til person. For mange vil hovedandelen i FiberSirup virke som fiber i kroppen, mens for andre ser det ut til at en del av fiberet gir utslag på blodsukkeret. Vi anbefaler derfor alle med diabetes å prøve seg forsiktig frem ved bruken av FiberSirup, og forvente noe blodsukkerstigning. Stigningen vil være mindre enn ved inntak av tradisjonell sirup, honning eller sukker, men kan kanskje være høyere enn hva man forventer av et produkt med så lite sukkerarter og mye fiber. Det er dessverre ikke gjort godt nok dokumenterte tester på denne ingrediensen til at vi kan sette noen eksakt GI enda.

Kjøpe FiberSirup:

Pakning: 450 g

Forhandlere/utsalgssteder:

nettbutikk-knapp

life_logo  Sunkost_logo_RGB  H-logo  Meny_logo_