Fiber (fra sukkerbete, sikori, psyllium, erter, resistent maisstivelse), frø og kjerner (solsikke, sesam, linfrø), erteprotein, smaksforsterker: erythritol, 4,8% chiafrø (Salvia hispanica), hevemiddel (natriumbikarbonat, difosfat), mineralsalt (kaliumklorid, natriumklorid).
Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i brødet.
Resistent maisstivelse er bedre kjent som FiberFin – et naturlig glutenfritt mel med høyt innhold av fiber i form av resistent stivelse. FiberFin har gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar. Les mer om FiberFin her.
Solsikke, sesam, linfrø: Naturlige frø og kjerner som gir god smak, og har et høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.
Fullverdig vegetabilsk protein hentet fra erter.
Bedre kjent som Sukrin – en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og det er ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin. Les mer om Sukrin her.
Mel av malte chiafrø. Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.
Dette er innholdet i vanlig bakepulver. Difosfat nøytraliserer natriumbikarbonat og styrer hevingen.
Natriumklorid er vanlig bordsalt. Vi har erstattet noe av saltmengden med kaliumklorid, da for stor mengde natrium ikke er bra for kroppen.